BVGZ-Winterbijeenkomst in Appelscha

Algemeen
413f3196-8449-401f-9f74-dfe4b6e5a8f01
Datum: zaterdag 30 november 2019 11:00 - 17:00

Locatie: Het Boshuis, nabij het Buitencentrum Drents-Friese Wold, Terwisscha 6a, 8426 SJ Appelscha  |  Plaats: Appelscha, Nederland

De Winterbijeenkomst van de Beroepsvereniging Groene Zorg (BVGZ) wordt gehouden in het Nationaal Park Drents-Friese Wold bij Appelscha. Professioneel wandelcoach en natuurfotograaf Meindert van Dijk verzorgt het programma van deze dag. Lees verder voor meer informatie en aanmelden.

Locatie

De hele dag vindt plaats in de ‘Het Boshuis’, een voormalige werkschuur aan een prachtig ven, op loopafstand van het Buiten-/bezoekerscentrum van Staatsbosbeheer in Appelscha. Bij het Buitencentrum is ruim voldoende parkeergelegenheid. Het Boshuis is gelegen aan het verharde 'familiepad', Terwisscha 6A, 8426 SJ Appelscha.

Het Drents-Friese Wold ligt op de grens van Friesland en Drenthe. Het is een groot gebied en één van de twintig Nationale Parken die Nederland rijk is. Het natuurgebied wordt beheerd en onderhouden door meerdere natuurorganisaties zoals Staatsbosbeheer en Natuurmonumenten. Het is een heel groot uitgestrekt gebied met een grote afwisseling van natuur; van zandverstuivingen tot heidevelden en graslanden in de beekdalen. De meesten van ons maken graag foto’s van en ín de natuur.

Aanbod

Meindert biedt voor deze dag een workshop natuurfotografie in relatie tot (wandel) coaching aan. Hoe kan je het maken van foto’s inzetten in coaching met je cliënt? De meesten van ons maken graag foto’s van en ín de natuur. Meindert kan ook met ons zijn eigen ervaringen delen van het oplopen van een burn-out en de acute leukemie en vertellen hoe natuurfotografie een positieve bijdrage heeft geleverd aan zijn herstel en hoe hij dit nu inzet in zijn wandelcoaching. Maar hij zal ons vast ook als beroepsfotograaf aan wat kneepjes van het vak kunnen helpen.

Praktische informatie
Vanwege de grotere reisafstand start de dag om 11.00 uur en eindigt omstreeks 17:00 uur. Het uitgebreide programma volgt later.

Voor leden is de prijs van deze dag € 25,00 per persoon en voor niet leden € 35,00 per persoon. Opgeven kan nu al, via de aanmeldknop in de uitnodiging in de BVGZ-nieuwsbrief.

En vergeet dan vooral niet je camera of telefoon mee te nemen waar je zelf mee aan de slag kan tijdens deze dag.

 

Adres
Terwisscha 6A
8426 SJ Appelscha, Nederland

 

Kaart


 

Alle datums


  • zaterdag 30 november 2019 11:00 - 17:00

Te druk? Onthaast nu!

Portretfoto van wandelcoach Meindert van Dijk

Druk, druk, druk...?
Geen tijd voor werk, gezin én hobby's? Oververmoeid of bijna burn-out?

Hoogste tijd om nú te onthaasten!
Ik help je daar graag bij. Als wandelcoach, met een luisterend oor en échte aandacht voor jou.

Samen wandelend en genietend in de Friese natuur.

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
wandelcoach | fotograaf | natuurgids | levensgenieter
tevens ervaringsdeskundige op het gebied van kanker (aml), burnout en ptss

Kom tot rust in de natuur!

Binnenkort

Geen aankomend evenement!
Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Ga naar boven