(Start)Locaties

Toon kaart
De Rug 5, 9976 VT, Lauwersoog

"Een dag of zelfs een vakantie aan het Lauwersmeer in Groningen wordt pas echt compleet bij Restaurant en Partycentrum Suyderoogh in Groningen. Of het nu à la carte is, een buffet of een heerlijk groepsdiner, wij verzorgen het graag voor u."

IJgenweis Appelscha (Nationaal Park Drents-Friese Wold)
Terwisscha 6a, 8426 SJ, Appelscha

IJgenweis is ons nieuwe horecaconcept, tot stand gekomen uit een samenwerking tussen Staatsbosbeheer en SAB. Anders dan anders, geen standaard benadering maar een horecaconcept op onze eigen wijze. En dat betekent vooral duurzaam, met oog voor mens en mil ...

Wandelgebied

Nationaal Park Drents-Friese Wold - Aekingerzand

Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud
Kon. Julianaweg 98, 8453 WH, Oranjewoud

Ontvangst is in het Restaurant / Grand café 1834. Het uitstekende eten, de lekkere koffie en de gastvrije bediening maakt dat het dé ideale plek is om af te spreken met vrienden, zakenrelaties of familie. Dat alles tegen het decor van de statige bossen va ...

Wandelgebied

Landgoederen midden in de bossen, met lange lanen, een museumpark en de Overtuin. Het Oranjewoud is echt een koninklijk bos.

Piet Miedemaweg 15, 9264 TJ, Earnewâld

"Earnewâld ligt uniek aan het water en zo ook Restaurant en Brasserie Puur Prince. Puur Prince is het restaurant van Hotel Princenhof en beschikt over een ruim terras aan het water. U kunt er terecht voor het ontbijt, een lunch of diner. Echter ook voor e ...

Wandelgebied

Nationaal park “De Alde Feanen”
De Alde Feanen is een aaneengesloten laagveen moerascomplex met een totale oppervlakte van ca. 2500 hectare, waarvan ruim 1500 hectare in eigendom en beheer is van It Fryske Gea. Het gebied bestaat voornamelijk uit meren, veenplassen, petgaten, rietlanden, schraallanden, ruigten, struwelen en moerasbossen. Ook komen er trilvenen, veenmosrietlanden, blauwgraslanden en dotterbloemhooilanden voor. De laatst genoemde landschapstypen zijn landelijk gezien zeldzaam en worden in hun voortbestaan bedreigd. Laagveenmoerassen worden tot de rijkste en meest gevarieerde natuurgebieden van Noordwest-Europa gerekend.

HCR De Harmonie, Sexbierum
Kade 1, 8855 HX, Sexbierum

In het centrum van Sexbierum, nabij de Waddenzee, Harlingen en Franeker, ligt Hotel Café Restaurant “De Harmonie”: een rustieke eet- en drinkgelegenheid met een gezellige, intieme dorpssfeer.

Wandelgebied

Buitengebied van Sexbierum, met Liauckama State en Waddenzee (Werelderfgoed). We wandelen langs historische Friese kop-hals-romp-boerderijen en langs uitgestrekte akkerlanden. We genieten van het rustieke Liauckama State (Sexbierumerbos), de eindeloze wolkenluchten en de uitgestrekte Waddenzee.

Noorderleeg 5a, 9074 TG, Hallum

Het (onbemande) Kweldercentrum Noarderleech is voor mij de uitvalsbasis voor het maken van wandeltochten door het buitendijkse kweldergebied aan de rand van het Werelderfgoed Waddenzee. Daar, aan de andere zijde van de Hallumer Waddenzeedijk, zwerf ik gra ...

Wandelgebied

Buitendijks gelegen kwelders aan de rand van de Waddenzee (Werelderfgoed).

Fastfood - Eethuis Aekingerzand (Kale Duinen)
Canada 3, 8424 SR, Elsloo

Wandelgebied

Nationaal Park Drents-Friese Wold - Aekingerzand (Kale Duinen).

Villa Mooi Gaasterland (Rijsterbos)
Marderleane 1, 8572WG, Rijs

Wandelgebied

Rijsterbos met daarachter het Mirnser Klif.

Café Restaurant De Zwarte Haan
Nieuwebildtdijk 428, 9079 PG, St. Jacobiparochie

De Zwarte Haan is uniek gelegen aan de voet van de Waddenzeedijk, en wordt omringd door natuur, rust en ruimte. Het restaurant is gevestigd in een monumentale boerderij.

Ik ben aangesloten bij:

Logo van de Beroepsvereniging Groene Zorg (BVGZ)

Logo Beter in het Groen

Te druk? Onthaast nu!

Portretfoto van wandelcoach Meindert van Dijk

Druk, druk, druk...?
Geen tijd voor werk, gezin én hobby's? Oververmoeid of bijna burn-out?

Hoogste tijd om nú te onthaasten!
Ik help je daar graag bij. Als wandelcoach, met een luisterend oor en échte aandacht voor jou.

Samen wandelend en genietend in de Friese natuur.

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
wandelcoach | fotograaf | natuurgids | levensgenieter

Kom tot rust in de natuur!
Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Ga naar boven