mvd-20160928-168.jpg

Sinds 2002 organiseer en begeleid ik als fotograaf en natuurgids Natuurfotowandelingen. Ik bedacht het toen nieuwe begrip 'Natuurfotowandelingen' als samentrekking van mijn passies: natuur, fotografie en wandelen.

Wat zijn Natuurfotowandelingen?

Misschien herken je het wel. Tijdens een excursie of rondwandeling in groepsverband wil je een foto maken. Van een schitterend landschap, van een fraaie bloem of van een insect op de grond. Voor u het weet is de rest van de groep al tientallen meters verder. Nadat je de foto gemaakt hebt haast je je om de groep in te halen, waarna het verhaal van voren af aan begint. Je wil weer een foto maken van...

Tijdens de Natuurfotowandelingen krijgt je volop de tijd en gelegenheid te fotograferen. Het maakt niet uit of je een geavanceerde spiegelreflexcamera met tal van lenzen heeft of een eenvoudige compactcamera of smartphone. Tijdens de wandelingen besteden we vooral aandacht aan het opnieuw leren zien van onderwerpen. Vooral het zien op een andere manier dan 'normaal'.

De wandelingen kunnen ook thematisch van aard zijn. Bijvoorbeeld om in een foto proberen vast te leggen hoe je je voelt, wat in de natuur of het landschap écht indruk op je maakt. Of in het kader van associatiefotografie.

Lees voor meer informatie verder op Natuurfotowandelingen.nl.

Testimonials

Meindert van Dijk hielp mij na een burn-out van twee jaar meer voor mijzelf te kiezen en grenzen aan te geven. Privé en op mijn werk. Tijdens de coachwandelingen in de natuur liet Meindert mij praten,  nadenken en zelf ontdekken wat ik anders kon doen, en hoe. Niet (ver-)oordelend, maar luisterend.  Meindert geeft een vertrouwd gevoel, maar houdt ook een bepaalde ‘afstand’. Je hoeft je zeker niet onprettig te voelen. Ik ben zeker tevreden over het traject. Meindert is een prettig warm persoon die je laat zijn wie je bent…   en je ook laat inzien dat je MAG zijn wie je bent. De wandelingen waren ontspannend, zonder druk en stress. Alles ging heel gemoedelijk.

T. M. (secretaresse)

[Lees meer]

Ontdek je talent - 8 tips

Vandaag kwam er iemand van het Leger des Heils aan de deur. Zoals gebruikelijk kochten we ook nu weer de Strijdkreet. Dit nummer had het thema 'Iedereen heeft talent' meegekregen.

Dit themanummer van de Strijdkreet benadrukt dat iedereen talent heeft. "Mensen zijn uniek en bijzonder. Ze zijn vaak in staat om veel meer te kunnen dan ze zelf denk. De kunst is om talent te ontdekken. Bij jezelf en bij de ander."

De Strijdkreet interviewde enkele unieke en bijzondere mensen:

Lees meer...

Te druk? Onthaast nu!

Portretfoto van wandelcoach Meindert van Dijk

Druk, druk, druk...?
Geen tijd voor werk, gezin én hobby's? Oververmoeid of bijna burn-out?

Hoogste tijd om nú te onthaasten!
Ik help je daar graag bij. Als wandelcoach, met een luisterend oor en échte aandacht voor jou.

Samen wandelend en genietend in de Friese natuur.

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
wandelcoach | fotograaf | natuurgids | levensgenieter
tevens ervaringsdeskundige op het gebied van kanker (aml), burnout en ptss

Kom tot rust in de natuur!

Binnenkort

Geen aankomend evenement!
Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Ga naar boven