Afbeelding van de nieuwe informatiefolder van Wandelcoach Friesland.Het jaar 2021 wordt voor mij toch nog mooi afgesloten. Gisteren kreeg ik een opdracht voor een nieuw wandelcoachtraject, waar ik erg blij mee ben. En vandaag kon ik mijn nieuwe informatiefolders van Wandelcoach Friesland ophalen. Het ontwerpen en schrijven van de folder kostte mij nogal wat moeite. Ik ben daarom trots op het resultaat.

Dankbaar ben ik voor de hulp en tips die ik afgelopen weken ontving. Voor het doorlezen van de teksten van Mirjam Jochemsen van 'De Schrijflijn'. En van mijn zoon Sjoerd voor de opmaak. Hij wees mij erop dat de teksten toch écht op de basislijn moeten staan. Mede dank zij hen is het nu een professionele folder geworden!

De dubbelzijdige full colour folder (3-luik) is als PDF-bestand hier te downloaden.