Toen ik het wandelcoachtraject startte zat ik niet lekker in mijn vel. Ik voelde me ontevreden, wat zich onder andere uitte in ontevredenheid met m’n relatie en onzekerheid over een aantal zaken. Ik voelde me onrustig en onzeker. Ik piekerde en was geïrriteerd. Ik wist niet wat ik zelf nou eigenlijk graag wilde of belangrijk vond in het leven.

Meindert bood mij tijdens de vier coachwandelingen een luisterend oor en zette op gezette tijden de natuur in als metafoor voor mijn problemen. Ik ging daardoor meer relativeren. Ik maakte mijn problemen zo niet groter, maar juist kleiner. Meindert liet mij er meer van een afstand naar kijken en voorkwam daarmee dat ik er helemaal indook, welke neiging ik namelijk zelf heel sterk heb.

Hij haalde mij uit mijn eigen rondcirkelende gedachten door af en toe dingen over zichzelf te vertellen.

Het wandelcoachtraject zorgde ervoor dat ik me nu meer ontspannen voel en meer van een afstand kan kijken naar de dingen die me bezig houden. Door het gevolgde wandelcoachtraject heeft onvrede bij mij nu minder een kans. Ik heb meer zelfwaardering ontwikkeld.

Ik heb de natuur opnieuw leren waarderen. Door de natuur vaker bewust op te zoeken kom ik weer dichter bij mezelf, waardoor ik beter in balans blijf.

Ik ga nu ook meer ontspannen om met mijn relatie en voel me over het algemeen meer tevreden dan vóór het coachtraject. Ik ben nu beter opgewassen tegen de moeilijkheden die soms op mijn pad komen. Kortom ik ben beter in mijn kracht!

Ik vond het erg fijn dit wandelcoachtraject met Meindert te mogen doen.

T. d. V.