4/awFkwt-znAhT0EN1u6bfZXfLCbwwk-EvXea-J8NcC9n56S5TyIpzgqM

 

In een ontspannen(de) sfeer wandelen, fotograferen en genieten in de mooiste natuurgebieden.

Sinds 2002 organiseer en begeleid ik als fotograaf en natuurgids Natuurfotowandelingen. Ik bedacht het toen nieuwe begrip 'Natuurfotowandelingen' als samentrekking van mijn passies: natuur, fotografie en wandelen. In Friesland bied ik de Natuurfotowandelingen nu ook aan via Wandelcoach Friesland.

Wat zijn Natuurfotowandelingen?

Misschien herken je het wel. Tijdens een excursie of rondwandeling in groepsverband wil je een foto maken. Van een schitterend landschap, van een fraaie bloem of van een insect op de grond. Voor u het weet is de rest van de groep al tientallen meters verder. Nadat je de foto gemaakt hebt haast je je om de groep in te halen, waarna het verhaal van voren af aan begint. Je wil weer een foto maken van...

Tijdens de Natuurfotowandelingen krijgt je volop de tijd en gelegenheid te fotograferen. Het maakt niet uit of je een geavanceerde spiegelreflexcamera met tal van lenzen heeft of een eenvoudige compactcamera of smartphone. Tijdens de wandelingen besteden we vooral aandacht aan het opnieuw leren zien van onderwerpen. Vooral het zien op een andere manier dan 'normaal'.

De wandelingen kunnen ook thematisch van aard zijn. Bijvoorbeeld om in een foto proberen vast te leggen hoe je je voelt, wat in de natuur of het landschap écht indruk op je maakt. Of in het kader van associatiefotografie.

Te druk? Onthaast nu!

Portretfoto van wandelcoach Meindert van Dijk

Druk, druk, druk...?
Geen tijd voor werk, gezin én hobby's? Oververmoeid of bijna burn-out?

Hoogste tijd om nú te onthaasten!

Ik help je daar graag bij. Als natuurfotowandelcoach met een rugzak vol levenservaringen, een luisterend oor en échte aandacht voor jou. Samen wandelend, fotograferend en genietend in de Friese natuur.

Mail of bel mij!
Tel. 06-46264523

Meindert van Dijk
wandelcoach | natuurgids | fotograaf | levensgenieter | ervaringsdeskundige op het gebied van (bloed)kanker (aml), hooggevoeligheid, burn-out en ptss

Kom tot rust in de natuur!
Wandelcoach Opleiding

Gecertificeerd Wandelcoach
Deze wandelcoach heeft met succes de CRKBO-geregistreerde Wandelcoach Opleiding® van Het Coach Bureau afgerond.

Logo 'Aangesloten bij CoachFinder'

Ik ben één van de kwaliteitscoaches van Coachfinder, een initiatief van Psychologie Magazine.

Ga naar boven