4/awFkwt-znAhT0EN1u6bfZXfLCbwwk-EvXea-J8NcC9n56S5TyIpzgqM

Achtergrond van Onthaasten en Genieten

Waarom dit initiatief?
(Onderstaande tekst komt van mijn voormalige zelfstandige website onthaasten-en-genieten.nl - januari 2009)

'Onthaasten en Genieten' is een initiatief van Meindert van Dijk, zelfstandig fotograaf, natuurgids en levensgenieter. Het idee om een speciale website te ontwikkelen over de thema's Onthaasten en Genieten, in combinatie met Rust, Ruimte en Stilte is ontstaan vanuit de behoefte bij veel mensen aan een wat minder jachtig leven en meer aandacht voor de primaire levensbehoeften.

Met 'Onthaasten en Genieten' wil Meindert van Dijk informatie bieden, die op de meeste andere Nederlandstalige websites niet of beperkt te vinden is.

Drie uitgangspunten zijn bij de ontwikkeling van dit initiatief leidend geweest:

  1. 'Onthaasten en Genieten' informeert op een positieve en inspirerende wijze over de vijf thema's Onthaasten - Genieten -  Rust - Ruimte - Stilte. Het moet hiervoor een centrale vindplaats worden op internet.
  2. 'Onthaasten en Genieten' moet een platform worden waar lezers informatie vinden over de mogelijkheden om te onthaasten en te genieten en adverteerders deze lezers ook kunnen bereiken.
  3. 'Onthaasten en Genieten' moet verbindingen en netwerken transparant maken en diensten aanbieden die daarop aansluiten.
Bij de start in 2008 bestond 'Onthaasten en Genieten' alleen uit een website. In de loop van de tijd kunnen andere activiteiten aan dit initiatief worden toegevoegd. Heeft u belangstelling in deelname aan dit project? Neem dan contact op met Meindert van Dijk.

[advertentie]

Zoek binnen deze gids

Laatste update

10 augustus 2023
Ga naar boven