4/awFkwt-znAhT0EN1u6bfZXfLCbwwk-EvXea-J8NcC9n56S5TyIpzgqM

Slowlife (Stichting)

Slowlife logo

De Stichting Slowlife was in januari 2003 opgericht door Ineke Setz en Maud van Gent om tegengas te geven aan het ‘druk, druk, druk’ bestaan in Nederland. Slowlife wilde mensen bewegen op tijd gas terug te nemen voordat zij - en hun omgeving - voortijdig opbranden. Doelgroepen waren particulieren, organisaties en bedrijven die op zoek zijn naar balans/kwaliteit in leven en bedrijfsvoeren.

Platform

De website www.slowlife.nl werd als platform de verzamelplaats voor allerlei initiatieven, tips en producten verwant aan een langzamer leven. Slowlife besteedde hier bijvoorbeeld aandacht aan boeken die de sfeer of de handvatten van een langzamer leven beschreven ...of aan appetijtelijke wijnen en andere producten die ook nog eens lekker verantwoord geproduceerd zijn... of tips voor het ware lui zijn... of een echt erg langzaam recept...

Helaas werd de Stichting Slowlife in december 2009 opgeheven. Daarmee kwam ook een einde aan de website slowlife.nl.

Het gedachtengoed van Slowlife spreekt mij al vanaf het begin zo sterk aan dat ik een selectie van informatie van de oude website in deze categorie plaats. Ik maak daarbij dankbaar gebruik van de faciliteiten van het Internet Archief Wayback Machine.

Meer informatie volgt.

Zoek binnen deze gids

Laatste update

10 augustus 2023
Ga naar boven